Dela ditt arbete

Dela ditt arbete – hero
I den här artikeln

Dela en Notion-sida som du skapar med utvalda personer, hela teamet eller hela webben. Det är upp till dig. Här är en snabb överblick över hur du delar 🗣

Du kan bjuda in personer i eller utanför arbetsytan att dela en Notion-sida med dig.

• Börja med sidan i  Privat i sidofältet.

• På sidan öppnar du Dela längst upp till höger.

• Klicka på knappen Lägg till personer.

• Ange personens e-postadress i fältet, välj åtkomstnivå i listrutan (t.ex. full åtkomst, kan visa, kan kommentera) och klicka sedan på Bjud in.

• Om det är någon som inte är inkluderad i arbetsytan kan hen ansluta som gäst.

• Om personen redan är medlem i din arbetsyta ser du deras profilbild i inbjudningsmenyn och sidan visas under Delade i sidofältet, som på bilden ovan.

Om flera personer arbetar med dig i Notion kan du snabbt dela en sida med alla. Du kan göra detta på flera olika sätt:

• Dela med alla i arbetsytan. Klicka på Dela längst upp till höger på sidan och ge behörighet till Alla i [namnet på arbetsytan]. Du kan även ge alla i arbetsytan en viss åtkomstnivå från listrutan. Du kan till exempel ge dem behörigheten  kan visa  istället för att ge dem tillåtelse att redigera.

• Skapa en sida i ett standardinställt teamutrymme i sidofältet. Alla i arbetsytan är medlemmar i standardinställda teamutrymmen och får automatiskt åtkomst till sidorna i dem. Läs mer om teamutrymmen →

• Dra en privat sida till ett standardinställt teamutrymme i sidofältet. Detta delar den automatiskt med alla.

• Dela en sidas URL. Alla sidor i Notion har egen unika webbadresser som du till exempel kan dela via Slack. Öppna Dela längst upp till höger och klicka på Kopiera sidlänk. Endast personer som har åtkomst till sidan kan se den.

Notion är ett snabbt och enkelt sätt att skapa och redigera en webbplats. Publicera din portfölj, ditt CV eller något annat som du vill ska vara offentligt på webben.

• Klicka på Dela längst upp till höger på sidan och sedan på Publicera.

• Slå på Dela på webben. Sidan kommer genast bli tillgänglig via sin unika webbadress!

• Alla undersidor blir genast också offentliga och fungerar som länkar.

• Klicka på Kopiera länk för att dela sidan med någon, oavsett om de använder Notion eller inte.