Skapa en undersida

Skapa en undersida - hero
I den här artikeln

Det finns inga mappar i Notion. Istället kan du organisera sidor... inuti andra sidor. Här visar vi hur du skapar en sida i en annan sida, något vi kallar undersidor. 📑

Skapa en undersida i en befintlig sida med hjälp av /sida.

• En tom undersida visas. Ange en rubrik och börja lägga till innehåll, precis som du skulle göra med vilken annan ny sida som helst.

• När du nu går tillbaka till den överordnade sidan ser du att undersidan är integrerad.

Du kan även skapa en undersida direkt från sidofältet!

• Öppna sidofältet med knappen längst upp till vänster i arbetsytan.

• För muspekaren över en befintlig sida i sidofältet och tryck på knappen + som visas till höger om sidans namn. Detta lägger snabbt till en sida.

När du har lagt till undersidan ser du att den nu visas i sidofältet, inkapslad under den överordnade sidan.

Du kan också se den här strukturen i länkstigen uppe till vänster. Det gör det enkelt för dig att se var sidan du arbetar med är samt dess hierarki.

Det finns inga gränser för hur du organiserar ditt arbete och du kan enkelt flytta runt sidorna i arbetsytan.

• Om du vill ta bort kapslingen av en undersida klickar du på den i sidofältet och drar bort den från den överordnade sidan.

• Om du vill kapsla en sida gör du tvärtom. Klicka och dra den till en annan sida.