Wikier og verificerede sider

Hjælp: Wiki Hero-billede
I denne artikel

Udnyt styrken ved en database til bedre at opbevare vigtige oplysninger om din organisation på et centralt sted ✅

Nogle gange kan det være svært at få et detaljeret overblik over alt det, der foregår med dit teams dokumenter. Wikier, sideejere og verificerede sider kan hjælpe dig med hurtigt at få et generelt overblik over siderne uden at skulle dykke ned i dem.

Konverter en side til en wiki:

• Klik på menuen ••• i øverste højre hjørne.

• Vælg Konverter til wiki

• Hvis du ikke kan se denne mulighed, kan det skyldes, at du forsøger at konvertere en database til en wiki, hvilket ikke er muligt

Sådan fortryder du konvertering af en side til en wiki:

• Klik på menuen ••• i øverste højre hjørne.

• Vælg Fortryd wiki

Der er tre standardvisninger af en wiki. Du kan oprette flere visninger, herunder visninger med andre layouts såsom en kalender, tidslinje eller liste.

• Startside: Standard-wikivisning, der kan tilpasses som enhver anden standard-Notion-side.

• Alle sider: Databasevisning af alle sider i denne wiki. Bedst til at få et generelt overblik over dokumenter.

• Sider, jeg ejer: Databasevisning, der kun viser sider, hvor du er ejer.

Hver side i en wiki vil have en udpeget ejer under en Person-egenskabstype. Som standard vil sidens ejer være sideopretter, men det kan ændres.

Sådan skiftes sidens ejer:

• Klik på den pågældende side

• Klik på den nuværende ejers navn

• Søg eller vælg den nye ejers navn

Eller fra en databasevisning:

• Vælg navnet i Ejer-kolonnen

• Søg eller vælg den nye ejers navn

For at kommunikere, at en side er nøjagtig og relevant, kan sideejere verificere sider inde i en wiki.

Sådan verificerer du en side:

• Klik på en side, du ejer.

• Klik på afsnittet Verificering øverst.

• Vælg, om du vil verificere siden for en bestemt dato eller på ubestemt tid.

• Sideejere får besked om at genverificere siden.

• Klik på Verificer side.

Eller fra en databasevisning:

• Klik på rækken Verificering på siden

• Vælg, om du vil verificere siden i et bestemt tidsrum eller på ubestemt tid.

• Klik på Verificer side

Give Feedback

Was this resource helpful?