Del dit arbejde

Del dit arbejde – hero
I denne artikel

Del enhver Notion-side, du opretter, med udvalgte personer, hele dit team eller hele internettet. Det er op til dig. Her er en hurtig oversigt over, hvordan man deler 🗣

Du kan invitere folk i eller uden for dit arbejdsområde til at dele en Notion-side med dig.

• Start med din side i Privat i dit sidepanel.

• På siden skal du gå til Del øverst til højre.

• Klik på knappen Tilføj personer.

• Indtast personens e-mailadresse i det angivne felt, vælg et adgangsniveau fra rullemenuen (f.eks. fuld adgang, kan se, kan kommentere), og klik på Inviter.

• Hvis personen ikke er med i dit arbejdsområde, vil vedkommende være en gæst på siden.

• Hvis personen allerede er medlem af dit arbejdsområde, vil du se vedkommendes profilbillede dukke op i invitationsmenuen, og siden vil dukke op under Delt i dit sidepanel, som vist ovenfor.

Hvis du har flere personer, der arbejder sammen med dig i Notion, kan du hurtigt dele enhver side med dem alle. Der er flere måder at gøre dette på:

• Del med alle i dit arbejdsområde. Klik på Del øverst til højre på siden, og giv adgang til Alle i [arbejdsområdets navn]. Du kan også tildele alle i dit arbejdsområde et bestemt adgangsniveau fra rullemenuen. For eksempel: Alle Kan se  i stedet for at kunne redigere.

• Opret en side i et hvilket som helst standard-teamområde i dit sidepanel. Alle i dit arbejdsområde er medlem af standard-teamområder og vil automatisk have adgang til sider i dem. Få mere at vide om teamområder →

• Træk en privat side til et standard-teamområde i dit sidepanel. Dette vil automatisk dele den med alle.

• Del en sides URL. Hver side i Notion har sin egen unikke URL, som du kan bruge til at dele den på Slack eller andre steder. Gå til Del øverst til højre, og klik på Kopier sidelink. Kun personer, der har adgang til siden, kan se den.

Notion er en hurtig, enkel måde at oprette og redigere et websted på. Offentliggør din portefølje, dit CV eller noget andet, du vil have offentlig adgang til på nettet.

• Klik på Del øverst til højre på siden, og klik derefter på Udgiv.

• Slå Del til web til. Så vil din side straks være offentligt tilgængelig på sin unikke URL!

• Alle undersider vil straks blive offentlige og fungere som link.

• Klik på Kopiér link for at dele din side med alle, uanset om de bruger Notion eller ej.