Wikier og bekreftede sider

HC: Wiki Hero-bilde
I denne artikkelen

Utnytt kraften i en database til å holde viktig informasjon om organisasjonen din samlet på et sentralt sted ✅

Noen ganger kan det være vanskelig å få en detaljert oversikt over alt som skjer med teamets dokumenter. Wikier, sideeiere og verifiserte sider kan hjelpe deg med å raskt få oversikt over sider uten at du trenger å gå i dybden.

Slik gjør du om en side til en wiki:

• Klikk på •••-menyen øverst i høyre hjørne

• Velg Gjør om til wiki

• Hvis du ikke ser dette alternativet, kan det skyldes at du prøver å gjøre om en database til en wiki, noe som ikke er mulig.

Slik angrer du å gjøre om en side til en wiki:

• Klikk på •••-menyen øverst i høyre hjørne

• Velg Angre wiki

Det finnes tre standardvisninger av en wiki. Du kan opprette flere visninger, inkludert visninger med andre oppsett som kalender, tidslinje eller liste.

• Startsiden: Standard wiki-visning som kan tilpasses som en hvilken som helst standard Notion-side.

• Alle sider: Databasevisning av alle sidene inni denne wikien. Best for å få en bred visning av dokumenter.

• Sider jeg eier: Databasevisning som bare viser sider der du er eier.

Hver side i en wiki vil ha en utpekt eier under egenskapstypen Person. Som standard vil sidens eier være den som har opprettet siden, men dette kan endres.

Slik endrer du sideeier:

• Klikk på den bestemte siden

• Klikk på navnet til den nåværende eieren

• Søk i eller velg den nye eierens navn

Eller fra en databasevisning:

• Velg navnet i Eier-kolonnen

• Søk i eller velg den nye eierens navn

For å kommunisere at en side er korrekt og relevant, kan sideeiere verifisere sider inni en wiki.

Slik verifiserer du en side:

• Klikk på en side du eier.

• Klikk på Bekreftelse-seksjonen øverst.

• Velg om du vil bekrefte siden for en bestemt dato eller på ubestemt tid.

• Sideeiere vil få beskjed om å bekrefte siden på nytt.

• Klikk på Bekreft side.

Eller fra en databasevisning:

• Klikk på Bekreftelse -raden på siden

• Velg om du vil bekrefte siden for en bestemt dato eller på ubestemt tid

• Klikk på Bekreft side

Gi tilbakemelding