Starte med en mal

Slik bruker du Notions malgalleri
I denne artikkelen

For å hjelpe deg med å ta fatt på en rekke utfordringer med Notion har vi laget mer enn 50 maler som du kan ta i bruk og tilpasse som dine egne – inkludert 5 «startmaler» som allerede er i arbeidsområdet ditt! Slik bruker du dem 💾

Jump to FAQs

Når du først registrer deg for Notion, vil du se en samling av 5 maler i sidestolpen din. Disse er valgt ut for deg basert på det du fortalte oss under onboardingprosessen. Du kan velge å legge dem til i arbeidsområdet ditt slik at du kan redigere dem slik du vil, eller fjerne dem.

• For å fjerne alle maler samtidig klikker du på Fjern maler.

• Hvis du vil slette en mal, klikker du på ••• til høyre for navnet på siden og deretter på Slett.

Du kan når som helst få tilgang til hele samlingen av malene våre i appen.

• De ligger bare ett klikk unna, i sidestolpen over Importer og Papirkurv.

• Du kan også velge Maler når du oppretter en ny side.

• Begge disse vil åpne opp malvelgeren med vår komplette samling av maler, som er kategorisert etter type arbeid.

• I dette vinduet kan du leke med maler og se hvordan de fungerer før du bestemmer deg for å bruke dem. Klikk på Bruk denne malen for å legge til en mal i arbeidsområdet ditt.

• Instruksjoner er inkludert i hver mal på to måter:

• På databaser ligger de øverst og kan skjules ved å holde musepekeren over toppen av siden og klikke på Skjul beskrivelse.

• På sider er instruksjonene spredt i fremhevede blokkbokser som du kan slette på akkurat samme måte som en hvilken som helst annen innholdsblokk.

I tillegg til maler i appen kan du også duplisere en offentlig side til ditt eget arbeidsområde som mal. Finn ut mer om offentlige sider her →

Notions malgalleri inneholder tusenvis av maler bygget for mange ulike formål av Notion-brukere over hele verden. Du kan bruke disse malene som et utgangspunkt (eller inspirasjon ✨)! Når du har duplisert en offentlig mal-side til ditt eget arbeidsområde, kan du tilpasse den slik at den passer perfekt til arbeidsflyten din.

Bla gjennom vårt malgalleri: notion.so/templates →

Vanlige spørsmål

Kan jeg gjøre siden min til en mal som jeg kan bruke andre steder i arbeidsområdet mitt?

Det er dessverre ikke mulig å tilpasse malvelgeren. Den beste måten å gjøre dette på er å:

• Oppbevare en tom versjon av malsiden din i venstre sidestolpe.

• Klikk på ••• ved siden av navnet på siden i sidestolpen, og deretter på Dupliser når du trenger en ny kopi.

Disse alternativene kan også være nyttige, avhengig av hva du bruker Notion til!

• Du kan raskt duplisere deler av innholdet med en malknapp. Perfekt til å skrive dagbok! Mer informasjon her →

• I databaser kan du opprette nye databaseoppføringer med egenskapene og sideinnholdet allerede fylt ut ved hjelp av databasemaler. Mer informasjon her →

Har dere maler som er laget av Notion-fellesskapet noe sted?

Ja, det har vi faktisk. Gå til malgalleriet vårt på notion.so/templates for å se hva fellesskapet har laget i kategorier som arbeid, medier, personlig produktivitet og mer.

Kan jeg be om en mal for noe?

Ja! Vi vil gjerne ha ideene dine. Tweet dem til oss på @NotionHQ (med hashtaggen #mal) eller send dem til teamet vårt på [email protected].

Gi tilbakemelding