Aloita täältä

Mikä Notion on?
Tässä artikkelissa

Haluatko tietää, mikä Notion oikein on? Otetaanpa asiasta selvää! 📍

Kuvaamme Notionia yleensä sarjaksi rakennuspalikoita, joilla voit luoda sellaisia asioita, joita käytät mielelläsi tietokoneella. Näitä ovat esimerkiksi:

• Asiakirjat

• Tietokannat

• Julkiset verkkosivustot

• Tietokannat

• Projektinhallintajärjestelmät

• Maailman kauneimmat muistiinpanot... 😉

Notionissa on eroja muihin ohjelmiin verrattuna. Kun perusteet ovat hallussasi, voit rakentaa melkeinpä mitä vain haluat.

Älä murehdi sitä, ettet osaa heti kaikkea. Otetaan asioista selvää yhdessä. Napsauta alta ja jatketaan matkaa!

Anna palautetta